PENSIONÄRSTRÄFF 7 JUNI 2023

Denna dag var det en mindre skara än vanligt, bara 8 personer (Ulla-Britt och Kenneth Berglund, Wanja och Errol Wicksell, Levi Lillkvist, Hasse Eriksson, Tommy Wendt och jag.

På distans följdes vi av Jonas Berglund, en fantastiskt duktig orienterare, som sedan många år bor Halden Norge. Vi skickade ett par bilder från vår dag till honom och fick till svar: ”Ser härligt ut! Är med er i tanke, själ och hjärta! Tack för hälsningen.” Han berättade också att han strax skulle springa Haldens motsvarighet till Luffarligan.

Vi inledde dagen med att ställa fram och rengöra våra utemöbler och att ”knycka igång” vår motorgräsklippare och Levi körde några varv med klipparen innan vi gav oss iväg på vandring.

Som vanligt gick vi till ”Kenneth´s sten, som kommit att bli ett klassiskt mål på våra träffar. Hela tiden under vandringen fylldes luften av ivriga samtal om såväl stora som små ting tex att de invasiva Lupinerna som börjat komma upp borde/måste tas bort innan de tar över …

Väl åter vid klubbstugan duschade några medan andra direkt tog plats vid fikaborden. Medan vi satt där ringde Kenneth till Åke (Johansson) och hälsade från oss alla. Åke var förhindrad att komma idag för att något med fönstren i hans lägenhet skulle åtgärdas, så han väntade på hantverkare. Hoppas komma nästa gång.

Innan det var dags för hemfärd diskuterade vi när vi ska ha nästa träff och kom fram till att tidigt i augusti kan vara bra. Därför har jag bestämt att träffen blir tisdagen den 8 augusti (påminnelse kommer när dagen nalkas).

/Hasse Carlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *