Möjlighet att beställa kläder

Nu har du möjlighet att köpa Hellaskläder via Hellas Clubshop.

För tränings-,tävlings- och överdragskläder har Hellas en Clubshop hos leverantören Noname. Clubshopen är nu öppen för beställning av vinterkläder och vissa basträningsplagg. I denna omgång är shopen öppen mellan söndag den 6 november tom onsdag den 7 december. När Clubshopen är öppen kan du via shopen se bilder på produkterna, vilka storlekar som finns och aktuella priser. Du når Clubshopen vi länk och kod nedan. Om du inte loggat in tidigare skapar du först ett konto. Närmare information om tillvägagångsätt hittar du när du går in på länken nedan.

Hoodies, dunjacka och mössa kommer att finnas för provning vid Lördagsträffen i Granby den 19 november.

Priserna i clubshopen är rabatterade med ca 25%. I sortimentet finns bl a en Hoddie som finns att köpa i antingen unisex, dam eller barnstorlekar samt en dunjacka som finns i motsvarande storlekar. Det lägre priset gäller för barnstorlekar.

Kod: 00209ho

Länk: https://clubshop.nonamesport.com/sv/

Vid frågor kontakta

Lotta Thureson Giberg, charlotta.thureson@telia.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *