Tack!

Ett stort tack till alla som medverkade till att vårt arrangemang av regionfinalen i Ungdomsserien kunde genomföras.

Arrangemanget genomfördes vid Balingsnässkolan i Huddinge. En bra plats för en ungdomsorientering med fin Södertörnsterräng med markerade höjdpartier och ett nät av större och mindre stigar.

Det fina vädret bidrog till en fin tävlingskväll. Slutligen redovisades 166 löpare i resultatlistan. Tävlingen löpte på lugnt och bra. Tävlande kom till start och fick springa väl avvägda banor. Jag fick höra att det var ett trevligt arrangemang.

Återigen ett mycket stort tack till er alla! Utan er skulle arrangemanget inte varit möjligt. Härligt att vi fick en så fin eftermiddag kväll ute i naturen och att vi bidragit till ungdomsorienteringen i Stockholm.

Lotta
Tävlingsledare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *