Naturpass på Djurgården

Välkommen till Djurgården för en annorlunda kartpromenad eller en liten löprunda för att besöka de punkter vi markerat på kartan (det sitter inga markeringar, skärmar eller snitslar på plats). Det är punkter och platser som kan vara historiskt intressanta och i denna guide beskriver vi en historia, en anekdot, en fråga eller ett antagande kring varje punkt och kring historiska kartor, byggnader och personer som berör dessa platser. Uppgifterna vill väcka nyfikenhet att själv söka vidare efter svar och fakta. Lämna gärna tips. Vår ambition är att framöver komma ut med liknande Mini-Naturpass. Håll avstånd i pandemin, beträd inte privat område och var rädda om djur och natur. Vi hoppas att ni får en fin tur att upptäcka och njuta av vackra Djurgården och därmed önskar Hellas orientering. Lycka till!

Karta och text hittar du under fliken Arrangemang eller använd länken Hellas naturpass Djurgården

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.