Vinterserien på Djurgården

Nu under Mars har Hellas orientering ett så kallat 70+ arrangemang på populära Djurgården med 6 banor att välja på av olika längd och svårighetsgrad. Med banor för alla.

Arrangemanget är corona-anpassat så inga samlingar av deltagare ska ske. Du som deltagare skriver ut din karta själv hemma och betalar med swish. Du springer eller går sedan en runda vid det tillfälle som passar dig, under de veckor som banorna sitter ute i skogen.

Banorna utgår från Hundudden (Klicka här). Kontrollerna är utmärkta med röd/vit snitsel. Du tar själv tiden, men med en GPS klocka eller mobiltelefon så kan du ta tiden eller titta på andra tävlandes vägval och tider via Livelox.

r via Eventor finner du inbjudan och länkar till kartor som läggs ut den 1 mars…

Lycka till och njut av våren och ljuset som närmar sig.

(Medlemmar i Hellas orientering deltar fritt)

Comments 2

 1. Hej.
  Genomförde bana C på Djurgården igår.
  Även om det var angivet skalan på kartan så blev det tydligen inte så när den skrevs ut som pdf i A4. Det är möjligt att man kan laborera med utskriften att få tydligare kartdelar i A4.
  Jag såg sedan efteråt att jag missade första kontrollen även om jag hittade en snitsel på en närliggande plats. Övriga blev rätt även om detta med snitsel ställer till med problem att upptäcka. Jag har föreslagit SOFT att det skall vara miniskärm.
  Trevligt att vara i detta område som jag aldrig varit i trots att jag bott i stan. Lite kuriosa är att min far född 1910 tillhörde Hellas och då troligen friidrott. Min mor född 1915 tillhörde Bromstens IK och var duktig i orientering. Jag tillhör OK Enen.

 2. Hej!

  Det verkar som att arrangemanget varit populärt. Nära 240 banor har betalats/använts under de fyra veckor som kontroller funnits.
  Trevligt tycker jag!

  Hasse ”Kassören” Carlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *