NYTT DATUM ÅRSMÖTE 2021

Med anledning av pandemin så har styrelsen beslutat att skjuta på 2021-års Årsmöte till måndagen den 17 maj klockan 18:30. Vi räknar med att hålla det utomhus, med behöriga avstånd enligt då gällande restriktioner, vid klubbstugan i Granby. På så sätt slipper vi mötas digitalt och kan istället kan mötas personligen.

Kallelse till möte samt förslag till agenda kommer att läggas upp senast tre veckor innan mötet (vecka 16) här på hemsidan (menyn MEDLEMMAR mappen Dokument) och samtidigt även sändas ut per mejl till alla medlemmar.

Minst en vecka innan mötet kommer samtliga årsmöteshandlingar finnas tillgängliga på hemsidan, samma plats som ovan, placerade i undermappen ÅRSMÖTESHANDLINGAR 2021.

Mappen Dokument är lösenordsskyddad och du kommer att få besked om vilket det är i det medlemsmejl som skickas ut under vecka 16.

Med hopp om att få träffa dig i verkliga livet den 17 maj!

VÄLKOMMNA!
Styrelsen
2021-01-21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *