Tävlingsdebut för ungdomar

En av årets få ungdomstävlingar tog plats i Tyresö. Banorna sträckte sig runt Barnsjön i ett väldigt detaljerad område med många små stigar och branter vilka var lätt att blanda ihop. Oavsett det, klarade ett gäng ungdomar från Hellas sina banor utmärkt. För de flesta var det dessutom tävlingsdebut. Det är nervöst att komma till startlinjen för första gången, många frågor gömmer sig runt varje hörna men allt sätter sig på rätt plats när man får karta i hand. Och när man springer i mål kan även skorna flyga iväg av sig själva (3 totalt, alla hittade sina ägare efteråt). 

”Håll i hatten 2021, vi kommer!”

/Leonas. Ungdomstränare

För många var det första gången på en tävlingsarena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *