Vinterserien – 260 löpare trotsade blåst och njöt av solsken

260 orienterare kom till start vid Vinterserien i Hellas regi söndagen den 23 februari.

En häftig blåst, men också värmande sol, inramade tävlingen, med utgångspunkt vid Gärdesskolan, nära Valhallavägen.

Deltagarna föreföll mycket nöjda med karta och banläggning, som Jonas Ernfridsson svarade för. Han vill dock återkomma och särskilt bjuda in dem som har något slags handikapp men som ju tveklöst kan finna utmaningar och glädje i att tolka den specialritade kartan och känna glädje över att hitta rätt väg till kontrollerna.

Många hellener ur det äldre gardet såg till att arrangemanget blev lyckat, exempelvis Åke Johansson, Kenneth Berglund, Errol Wicksell, Hasse Eriksson, Jan Dahlin och en förhållandevis ny medlem, Tommy Svensson, H75:a och pigg på att även i fortsättningen ansluta till Hellas.

Sverker (Tirén)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *