Gunnar ”Nypan” Nyberg död

Efter en längre tids sjukdom har Gunnar ”Nypan” Nyberg lämnat oss.

Han föddes 1939 och han var, så länge krafterna ännu räckte till, djupt engagerad i Hellas, vid sidan om barnen Micke och Peter, hustrun Solveig och barnbarnen. Under en lång rad decennier tog Gunnar sig an rader av krävande ansvarsområden, inte bara inom Hellas Orientering. Han skötte sina åtaganden med såväl effektivitet som pondus och lyhördhet.

En av våra allra viktigaste och varmt uppskattade medlemsvänner har gått ur tiden, men i den stund som hans liv slocknat tänds otaliga minnen; även från tiden då Gunnar var ung och framgångsrik elitorienterare. En länk i våra lag har brustit. Och vi minns en medlem vars personlighet förblir uppfordrande.

I sorgen går också tankarna till hustrun Solveig, sönerna Micke och Peter och så många fler i Gunnars närmaste krets.

Sverker (Tirén)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *