VI BEHÖVER BLI FLER!

DM-sprint funktionär

Tack till alla som anmält sig som arrangörer till vårt arrangemang av Sprint DM. Vi behöver vara ännu fler, en påminnelse till er som ännu inte anmält er.

Hellas arrangerar Sprint DM i orientering onsdagskvällen den 6 maj 2020 med arena i närheten av Eriksdalsbadet på Söder. En spännande tävling i högt tempo i stadsmiljö med utmanade banor. Tävlingen är även distriktsmästerskap för Stockholm. Ett kul arrangemang!

Vi behöver hjälp av dig som arrangör i någon funktion. Du kan få hjälpa till att sätta ut kontroller, bevaka kontroller, snitsla vägvisning/förbjudna områden eller hjälpa till vid starten, i sekretariatet, eller i serveringen. Ett bra sätt att lära sig mer om vad ett arrangemang innebär. Även du som inte varit med så länge är varmt välkommen. Vi behöver såväl yngre som äldre arrangörer med olika erfarenhet. Första start äger rum kl 18.30, så som arrangörer behöver vi vara på plats em/tidig kväll beroende på vilken funktion som man ska hjälpa till med.

Eftersom att vi är i centrala Stockholm där mycket folk rör sig behöver vi ha flera arrangörer som kan bevaka att kontrollerna finns på plats under tävlingens genomförande.

Anmäl ditt intresse till Lotta Thureson Giberg, per mail charlotta.thureson@telia.com, eller genom sms 0708-790750. Bra om du kan meddela ditt intresse den närmaste veckan så att vi kan planera bemanningen.

Vi behöver vara fler, hoppas att vi hörs!

Lotta Thureson Giberg

Tävlingsledare

Sprint DM 2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *