En orienterare/kassörs dag

08:15 gick jag hemifrån till bussen mot Cityterminalen där jag tog mig genom morgonrusningen till pendeltågsstationen för vidare befordran till Tullinge.

09:48 gick bussen från Tullinge till Lida och dagens Luffarliga. Dit kom jag 10:11 och anmälde mig då till att springa C-banan och en knapp halvtimme senare var jag på språng genom skogen.

Min insats som orienterare är jag fullt nöjd med om jag får stryka den femte kontrollen som jag sprang runt och letade efter, alldeles i dess närhet, i minst 10 minuter innan jag hittade skärmdjäkeln.

11:45 målstämplade jag, duschade, bytte till civila kläder och rusade till bussen kl 12:30 (går bara varannan timme).

13:15 åt jag en Focaccia (stavas det så?) med kyckling och drack en latte på Espresso House i Huddinge innan jag tog buss 172 till Skarpnäck för att möta Håkan Tärnrot (markachef på vår tävling lördag 21 september) och lämna honom klubbens kreditkort så att han kan köpa det som behövs för att stilla hunger och törst hos tävlingsdeltagarna.

14:30 lämnade jag Skarpnäck med tunnelbanan och ca 15:00 satt jag på buss 474 till hemmet i Gustavsberg.

Väl där fixade jag en kopp riktigt kaffe, tog fram datorn och bearbetade och skrev ut dokument som behövs för tävlingen.

18:05 nu har det blivit dags att dra iväg till den lokala puben där pensionärsföreningen, då och då, träffas för en stund trevlig samvaro och lite mat.

Hälasningar från Hasse Carlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *