MOTIONÄROrientering för motionärer

Att kunna orientera är en både kul och värdefull kunskap. Detta oavsett om du vill bli tävlingsorienterare eller om du nöjer dig med att njuta av upplevelser av natur och gemenskap som livet som orienterare bjuder på.

Hellas orientering välkomnar både dig som är nybörjare och dig som har hållit på ett tag till våra aktiviteter. Vi har som målsättning att alla skall trivas och utvecklas oberoende av egen ambitionsnivå.

Vi tränar året runt, i första hand på tisdagskvällar. Under vinterhalvåret tränar vi löpning och orientering från Hellasgården, och på sommarhalvåret tränar vi vid vår klubbstuga Granby med fokus på orientering. Vi träffas även för träningar och aktivititeter under vissa helger.

Varje vår, oftast med start i april, arrangerar vi en nybörjarkurs som är ett utmärkt tillfälle att lära sig grunderna inom orientering.

Till skillnad från många andra idrotter så är en tävling inom orienteringssporten något högst odramatiskt. En tävling är på samma sätt som en vanlig träning ett bra tillfälle att testa sina färdigheter inom orientering. Vi springer därför ett antal tävlingar per år, inte bara för att tävla, utan för att få en kul utmaning i ny terräng och under nya förhållanden.

Vår verksamhet följer den så kallade ”Utvecklingstrappan” och genomförs i olika grupper vilka utgår ifrån orienteringskunskaper.

Aktuell information om våra aktiviteter hittar du här på hemsidan hellasorientering.se

Information om tävlingar:
Glöm inte att anmäla till tävlingar senast två veckor innan tävlingsdatum.
För mer information:
Ta kontakt med Micke Nyberg via ett av nedanstående alternativ för att få mer info än det som står här.

Telefon: 070-787 58 53

E-mail: mikael@nybergforlag.se

Image