WMOC 2019 närmar sig …

Kvarnsjön runt i Gustavsberg under ett av mina, alltför få, träningspass.

Lördagen den 6 juli går starten för det som vi gamlingar brukar kalla VM för Veteraner. Fredag 12 juli avslutas det hela med långdistansfinalen.

Tävlingarna äger rum i och runt Riga, Lettland.

Per Nordahl arrangerar resan som även innehåller diverse kringaktiviteter så mina skrala förberedelser behöver inte hindra att jag, trots orienteringsmomentet, får några njutbara dagar i början av juli detta år. Tack vare resan till Brasilien 2014 och förra årets fina arrangemang, också det signerat Per Nordahl AB, följer min sambo Ingrid med.

Jag planerar att skicka små rapporter från Riga, såväl från tävlingarna som från de sociala och kulturella aktiviteterna. Så är du intresserad bör du hålla koll på hemsidan (Publikkontrollen).