meny
HELLAS ORIENTERINGSKLUBB
En idrottsklubb med anor från 1899
meny
Kurs
MÅNADSPROGRAM
Öppna Månadsprogrammet online

» Träningsgrupper, rev. 180405
» Träningsgruppsanvisningar, rev. 160229

SOCIALA MEDIER

Hellas Orientering har även en sida på Facebook.
» Facebook

MEDLEMSUPPGIFTER

Ny adress/e-post/telefonnummer?
»

NYHETSSÖK & NYHETSARKIV

Sök med ord/fras i nyhetsarkivet.

Arkivet visar månadslänkar (1-12) per år.

2019:  » 1 2
2018:  » 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11
2017:  » 1 2 3 4 5 8 9 10 11 12

» Visa/dölj tidigare år

TIRÉNS TIRADER - OMSTARTEN

Sverker Tirén slutade nyligen efter många år att blogga, men har nu fått inspirationen åter och ger sig i kast med en omstart.

» Tiréns Tirader - Omstarten

 
NYHETER
Tisdagen den 5/2 -19 | 14:46.
Postat av Sverker Tirén.
| Print | URL |
kontroll Vi minns "Geje" Ekström

Georg "Geje" Ekström har avlidit, den 28 december 2018, vid 86 års ålder. Därmed har ännu en trofast länk i kedjan brustit. Vi sörjer med hans närmaste, och som en av våra vänner under många decennier.

Geje var en stillsam men viktig klubbmedlem, beredd att ta sig an olika uppgifter när klubben kallade. Han hörde också till dem som gjorde viktiga vardagliga insatser för att hålla vårt Granby i gott skick. Han fullföljde sina åtaganden utan åthävor. Han fanns på plats, stillsam och lyssnande. Först i efterhand blir det än mer tydligt att han ju var en av dessa aktiva och diskreta trotjänare, som är själva förutsättningen för att en idrottslig, ideellt driven, förening ska ha en vital och fungerande levnad. Han gjorde aldrig något större väsen av sin roll, men kunde mitt i allsköns bekymmer, ge prov på en avväpnande stillsam humor.
"Geje" levde verkligen upp till den sortens ansvar som gör att en klubb, trots alltid knappa resurser, ändå klarar sina återkommande utmaningar.

Nu minns vi Georg "Geje", en kamrat som genom många år betytt så mycket, i "Måndagsgänget" och i andra tidigare sammanhang - exempelvis som stöd och uppmuntrande pappa till sonen Rolf och dottern Inger (hon tillhörde som ung elitlöparnas skara).
Vi delar med de närmast sörjande en djup saknad, men bevarar många möten under minnesmättade år i närhet av vännen "Geje".