Nytt datum för Hellas DM sprint 2021

De fortsatta restriktionerna gällande allmänna sammankomster har inneburit att Hellas arrangemang av Stockholms DM i sprintorientering flyttats till våren 2021.

Tävlingsledningen håller sig uppdaterad på myndigheternas rekommendationer samt har fortsatt dialog med Stockholms orienteringsförbund. Ett alternativt tävlingsdatum planeras i dagsläget till lördag den 5 juni 2021. Det är dock fortsatt osäkert hur rekommendationerna kommer att se ut för genomförandet av tävlingsarrangemang under våren. Vi hoppas förstås att kommande rekommendationer ska underlätta för utomhusidrotter.

Arrangemanget planeras i unik och utmanande terräng i stadsmiljö med arena i anslutning till Eriksdalsbadet. Ett tävlingsområde som bjuder på stor variation med kupering, anläggningar och bebyggelse av olika karaktär. Vi behöver vara ett stort antal arrangörer så boka in datumet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *